... uw hobby, onze passie

Data lessenreeks 2 2021-2022

Corona lockdown 2.0

Door de nieuwe corona-lockdown mogen de lessen voorlopig niet terug opstarten. Ondanks de goede voorzorgen, handgel, schermen en mondmaskers… We hopen deze lessen te kunnen inhalen in december of tijdens het kerstverlof.

We houden u zeker op de hoogte.

Het MF Team

Lesdata 2020-2021 -1e semester

Corona-lockdown

Het wachten duurt wel lang, heel lang,…………. maar safety first natuurlijk.

Vanaf volgende week, 11 mei, mag Drums & Co eindelijk terug open. ( we houden wel rekening met de nodige voorzorgsmaatregelen) Jammer genoeg kregen we nog geen toestemming om deze week de lessen te hervatten. We zijn in overleg en hopen om de week van 18 mei terug te kunnen opstarten met onze lessen en workshops. We houden jullie zeker op de hoogte.

Team Muziekfabriek

Lesdata 2019 – 2020 lessenreeks 2

Lesdata 2019 – 2020 lessenreeks 1

Vakantiecursus

Van 26 t.e.m. 30 augustus gaat de laatste vakantiecursus van dit schooljaar door. Zowel voor drum, gitaar, piano en keyboard. De groepslessen gaan door in de voormiddag, telkens van 10u tot 12u. (99€)

In de namiddag worden de lessen privé gegeven, 5 lesjes van een half uur, dit voor drum, gitaar, piano, keyboard en zang. (95€)

Lesdata 2018-2019 2e semester

Lesdata 2018-2019 1e semester

Vanaf september gaat er een nieuwe lessenreeks van start. Hier de data.

De inschrijvingen lopen als een trein, wie nog niet doorgaf of hij wel of niet wil verder doen, graag zo snel mogelijk een seintje. Door de grote aanvraag zijn alle lesmomenten ondertussen bijna volzet. Daarom starten we vanaf september ook met lessen op donderdag tussen 14u en 20u. Zo kunnen we nog meer lessen aanbieden.

Inschrijven kan via muziekfabriek@drums-co.be

 

Roland V-Drum Dag

15.12.2013 | Roland Drum Dag
Op zondag 15/12/2013 komt een Roland Specialist naar de winkel zodat al onze Rolandklanten de kans krijgen hun ervaring en eventuele vragen te delen.

De SPD-SX/SPD-30 en HPD-20 worden op die dag ook eens extra in het licht gezet. Zorg dat je er bij bent.

 

Dé Drumschool werkt samen met De Muziekfabriek

De Muziekfabriek werkt vanaf nu samen met Dé Drumschool in Evergem. Naast de plaats voor drumlessen in Evergem en omstreken is Dé Drumschool ook afhaalpunt voor Drums & Co. Om de Drums & Co-klanten van Oost-Vlaanderen het makkelijker te maken kan u uw Drums & Co bestellingen in Evergem gaan afhalen (na afspraak). Info over Dé Drumschool vind je via www.dedrumschool.be

Nieuwe website De Muziekfabriek

Welkom op de nieuwe website van de Muziekfabriek. Hier kan je alle
nodige info terugvinden over de muzieklessen, workshops en optredens.
Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via muziekfabriek@drums-co.be.

disclaimer - privacybeleid - cookieverklaring