... uw hobby, onze passie

muzieklessen

Wil jij ook in een ontspannen sfeer en met de nodige hulpmiddelen op korte tijd een echte popmuzikant worden? Schrijf je dan in bij De Muziekfabriek. Het is een echte muziekclub voor mensen van alle leeftijden die zich volledig willen uitleven in de hedendaagse muziek, dit met professionele hulp, structuur en accomodatie. Je hebt geen voorkennis nodig want de notenleer gaat mee in de instrumentles. Je krijgt er les van professionele popmuzikanten.

De lessen gaan  door op woensdag, donderdag of zaterdag (naar keuze). Een nieuwe lessenreeks gaat van start op 08 september en bevat 10 lessen.

U kan kiezen voor volgende formules:

  • Privélessen: 285(15 lessen van een half uur) of 570euro (15lessen van één uur)
  • Duolessen: 195euro per persoon ( 15lessen, groepjes van 2 personen per half uur), duo zelf samen te stellen. Wil je samen met een kennis of vriend komen, dan kan je duoles aanvragen. (uitgezonderd voor de bandcoaching helpen we de groep samen stellen)

Het team van De Muziekfabriek stopt veel energie en voorbereiding in jullie komst, daarom worden afwezigheden door ziekte, overmacht, omstandigheden,… niet terugbetaald of ingehaald. Leswissels kunnen wel onderling en in afspraak met de leraar geregeld worden.

praktische info

Interesse? Wens je meer info over de muzieklessen? Mail dan naar muziekfabriek@drums-co.be of bel naar 051 584 884

disclaimer - privacybeleid - cookieverklaring