top of page

Meet The Team


Oprichter 

 

Van kinds af gepassioneerd door muziek en vooral door drums ging ik steeds op zoek naar uitdagingen in de muziek: van jongs af aan overal les volgen, in bandjes spelen en als jobstudent helpen in een muziekwinkel. Een dikke 20 jaar terug wou ik dit allemaal zelf organiseren. Wat begon met een klein drumklasje in de garage is door een niet te stoppen enthousiasme -én met vallen en opstaan- uitgegroeid tot De Muziekfabriek én Drums&Co op vandaag. Naast zaakvoerder van Drums&Co,  leraar bij Dé Muziekfabriek ben ik nog steeds actief drummer bij ABBA4U, Women on Top & Soul.Shine.

Kristof Vandooren


Drum

 

Schermafbeelding 2023-08-23 om 14.35.05.png

Joshua Ongenae

Mijn naam is Joshua Ongenae, één van de drumleerkrachten. Dankzij mijn DKO-opleiding klassiek slagwerk en hogere studies pop/rock drums aan Hogeschool PXL help ik mijn leerlingen stap voor stap richting hun drum-droom, voor elk niveau ongeacht brede of specifieke interesse. Wil je je eerste beat leren, geavanceerde grooves en fills onder de knie krijgen, of werken rond hybrid drumming? Kom dan zeker af naar de lessen van meester Jos! Je kan mij aan het werk zien bij Luka, OSKI, Lunace en veel meer.

Lothar Ryheul

/

Tim Vermeulen

Een eeuwige student van de muziek (letterlijk en figuurlijk).

Studeerde zowel pop-rockmuziek in PXL music in Hasselt als jazz muziek in het conservatorium

van Gent. Het tofste aan het lesgeven is wanneer je iemand enthousiast krijgt om er 100% voor te gaan en de ‘know how’ kan doorgeven waarbij resultaat zichtbaar is na x aantal lessen.
Naast drummen speel ik in verschillende bands (Hikkup, Midnight Gospel, PTR), speel ik ook wat piano en componeer ik mijn eigen stukken voor mijn jazz kwartet (NIFL).

Henri Vervaeke

/


Gitaar

 

Bart 

/

Kamiel Bossuyt

/

Leonard Langbeen

Ik ben Leonard. Ik speel gitaar in verschillende projecten, van blues tot punk en hiphop (altijd leuk om in nieuwe genres te duiken). Ik studeer pop/rock gitaar aan PXL-music in Hasselt. Alles wat met muziek, klank en geluid te maken heeft, fascineert me telkens weer. Ik kijk er naar uit om mijn passie voor muziek en gitaar met jullie te delen.


Piano & zang

 

364409144_1323624385258235_2376089731101843585_n.jpg

Valerie Vandaele

Mijn naam is Valerie Vandaele. Ik studeerde musical aan De Kunsthumaniora in Antwerpen en trok daarna naar Kopenhagen om mij te verdiepen in Complete Vocal Technique (CVT) aan het Complete Vocal Institute, waar ik afstudeerde als Authorised Teacher.

Lesgeven is een van mijn grootste passies. Ik hou ervan mensen te begeleiden bij het aanleren van een nummer, en hen te zien evolueren naar zangers die met zelfvertrouwen op een podium staan. Sedert 2014 ben ik werkzaam als vocal coach, voornamelijk bij De Muziekfabriek. Ik heb ervaring in verschillende coverbands en schrijf ook eigen nummers. Daarnaast geef ik workshops CVT, zang en stemtraining.

Ine Pattyn

Mijn naam is Ine Pattyn en ik ben muziektherapeute, artieste & componiste. Mijn hele leven ben ik gepassioneerd bezig geweest met muziek, zowel in mijn opvoeding, hobby's en studies. Daarnaast heb ik altijd al een interesse gehad in het ondersteunen en helpen van andere mensen. Daarmee vond ik het heel interessant om beide te kunnen combineren binnen muziektherapie (een master die ik behaald heb aan Luca school of arts, Leuven). Ik ben op veel verschillende manieren graag bezig met muziek, waardoor ik naast de muziektherapie ook nog pianolessen geef, op evenementen speel en muziek voor mezelf en projecten creëer. 

bottom of page